Estepona Services
border
border Estepona paseo maritimo border
kader
buttons_top
line
  UK   España   Belgique   Nederland  
line
 
Home
Verhuur
Verkoop
Onderhoud & Beheer
Vervoer
Toeristeninformatie
Contact/Meetingpoint
Links
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 

Het strand "Playa de la Rada" en de boulevard van Estepona

 
border
border Estepona de boulevard en Playa de la Rada border
border
 
 
Langs het bijna 3 km lange strand loopt een lange promenade, waar allerlei activiteiten zijn tijdens de zomermaanden.
 
 
 
Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo
spacer
Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo
spacer
Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona Paseo maritimo   Estepona Chiringuito   Estepona Playa de la Rada
spacer
Estepona Playa de la Rada Bikini Beach   Estepona paseo maritimo   Estepona paseo maritimo   Estepona chiringuito   Mas fotos Playa de la Rada
 
 

Playa de la Rada, 2630 meter

Het strand La Rada is het meest karakteristieke strand van onze stad en is bekroond met de 'Q' kwaliteit voor hun hygiëne, gezondheid en milieu. Eén van de grote voordelen van Playa de la Rada is dat het een stap verwijderd is van de belangrijkste straten van onze stad, dit is vooral erg handig voor toeristen die ook het centrum van de stad willen bezoeken.
Langs het bijna 3 km lange strand loopt een lange promenade, waar allerlei activiteiten zijn tijdens de zomermaanden. Een ander typische aspect zijn de bars/chiringuitos, waar u kunt genieten van paella, de typische gebakken vis en gerechten die karakteristiek zijn langs de kust van Málaga zoals gegrilde sardines. In het weekend blijven een aantal van deze bars open met live muziek tot in de vroege uurtjes van de ochtend.

Ruim 400 badmeesters waken deze zomer over de badgasten aan de Costa del Sol
Het zwemseizoen gaat officieel half juni van start. Er zullen dan 436 badmeesters over de veiligheid van de zwemmers in de zee waken. Dit zijn officiële badmeesters die in dienst genomen zullen worden, in de meeste gevallen zullen er ook ploegen van het Rode Kruis en Protección Civil op diverse stranden aanwezig zijn.
De gemeenten treffen de laatste voorbereidingen voor de uitkijkposten en gebouwtjes op het strand en hebben vrijwel allemaal al contracten afgesloten met de bedrijven die de beveiliging voor hun rekening nemen. Er wordt gewerkt met een gemengd team dat uit professionals en vrijwilligers bestaat. Ze hebben diverse middelen tot hun beschikking: voertuigen waarmee ze in de branding kunnen rijden, boten en materialen om eerste hulp te kunnen verlenen.
Op de stranden van Estepona zal er dit jaar een groep van 40 badmeesters van Protección Civil werken. Op de stranden van Marbella zullen er 61 badmeesters aanwezig zijn.

De blauwe vlag wappert aan de stranden van Andalusië!
Een totaal van 571 Spaanse stranden (493 stranden en 78 havens) mogen dit jaar de blauwe vlag voeren, die aangeeft dat de stranden van goede kwaliteit zijn. Er zijn dit jaar 38 stranden en 6 havengebieden met een blauwe vlag bijgekomen. De meeste kilometers strand met een blauwe vlag zijn te vinden in onze regio: Andalusië!
De Blauw Vlag wappert nabij stranden en jachthavens die hebben voldaan aan de eisen op het gebied van waterkwaliteit (EU-eisen voor zwemwater), veiligheid (toezicht op stranden), natuurbehoud en natuur- en milieueducatie voor bezoekers. Meer dan 3.200 stranden en jachthavens wereldwijd hebben een Blauwe Vlag.
De internationale toekenning voor de Blauwe Vlag is in handen van de onafhankelijke milieuorganisatie ‘Foundation for Environmental Education'. Na een nationale nominatie kan de internationale jury de Blauw Vlag toekennen. Jachthavens en stranden dragen de vlag steeds maar één seizoen. Ieder jaar wordt opnieuw gecontroleerd of de locaties aan de vereisten voldoen. Internationale jurering en controles moeten dat waarborgen. Let dus deze zomer op de ‘Bandera Azul' wanneer u naar het strand gaat.

- Attracties >

- La Alpujarra >

- Baelo Claudia >

- Málaga >

- Benalmádena >

- Manilva & Sabinillas >

- Cádiz >

- Marbella & Puerto Banús >

- Casares >

- Markten >

- Castellar de la Frontera >

- Marokko >

- Costa del Sol >

- Mijas >

- Disco >

- De grotten van Nerja >

- El Torcal de Antequera >

- Ojén >

- Estepona >

- Puerto de la Duquesa >

- Estepona, de jachthaven >

- Restaurants & bars >

- Estepona, El Torro, de arena >

- Ronda >

- Estepona, Playa de la Rada >

- Sevilla >

- Estepona, Playa del Cristo >

- Sierra Bermeja >

- Estepona, bloemen en planten >

- Shopping >

- Feesten en tradities >

- Sotogrande >

- Fuengirola >

- Tarifa >

- Gibraltar & Apenrots >

- Ubrique >

- Golf >

- Vejer de la Frontera >

- Granada & Alhambra >

- Terug naar Costa del Sol >

- Jerez de la Frontera >  
   


 

 


 

spacer   spacer
     Home :: Verhuur :: Verkoop :: Onderhoud & Beheer :: Vervoer :: Toeristeninformatie :: Contact/Meetingpoint  
spacer
 Estepona Services
spacer
copyright Walter Aertsen
spacer
uNiek-Design