Estepona Services
border
border Estepona Services onderhoud border
kader
buttons_top
line
  UK   España   Belgique   Nederland  
line
 
Home
Verhuur
Verkoop
Onderhoud & Beheer
Vervoer
Toeristeninformatie
Contact/Meetingpoint
Links
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 

Onderhoud & Beheer

Uw huis of appartement in goede handen!

Wij bieden een uitgebreid scala aan services voor onderhoud van uw eigendom gedurende uw afwezigheid, speciaal ontworpen voor eigenaars van onroerend goed die in het buitenland wonen.
Een woning in goede staat trekt meer belangstelling en behoud zijn waarde. Daartoe bieden wij u naast onze ruime ervaring en professionele medewerkers voor het volledige onderhoud van uw woning ook ondersteuning bij administratieve aangelegenheden.
Het in goede staat houden van uw woning kan tijd kosten en complicaties veroorzaken. Of dit nu reparaties of regelmatig onderhoud betreft, het blijft moeilijk dit vanaf een grote afstand geregeld te krijgen. Ons team kan u deze zorgen uit handen nemen en zal efficiënt en met toewijding zorg dragen voor het uitvoeren van alle nodige werkzaamheden en toezicht houden tijdens verhuur.
Welk probleem dan ook, of dit nu een kleine klus of een gecompliceerde zaak is, zullen wij efficiënt voor u oplossen. Verder kunnen wij de diverse services goedkoper en sneller voor u regelen gezien wij op regelmatige basis met de diverse bedrijven samenwerken. Voor het volledige onderhoud van uw huis of appartement staan wij voor u klaar met de volgende aanvullende services:

Administratie:

Administratie van uw eigendom, onderhoudskosten, elektriciteit- en telefoonrekeningen, lokale belastingen. innen van de huur van uw klanten, communiteitskosten en vergaderingen. Wij verzorgen de vermogens- en inkomstenbelasting, verplicht volgens de Spaanse wet voor buitenlanders met eigendom in Spanje.

Schoonmaak:

Vòòr aankomst van uw klant wordt de woning schoongemaakt, de bedden opgemaakt en schone handdoeken klaargelegd zodat uw klant in een schoon huis komt, klaar voor vakantie.

Onderhoud:

Grote en kleine reparaties, onderhoud van decoratie, elektriciteit, loodgieter, tuinverzorging, enzovoorts. Bij grotere uitgave zal bij verschillende bedrijven een offerte worden aangevraagd die aan u doorgestuurd worden ter keuze en acceptatie.

Inspecties:

Regelmatige inspectie is inbegrepen bij de verhuurservice. Los daarvan zal één van onze onderhoudsmonteurs een periodieke inspectieronde door uw huis maken.

Verzekeringen:

Advies en ondersteuning bij de verzekeringen voor onroerend goed, regelen van de betalingen in uw naam en afhandeling van mogelijke schadeclaims. Vooral indien u uw woning wilt verhuren is het uitermate belangrijk een goede verzekering te hebben bij een gerenommeerde en financieel gezonde verzekeringsmaatschappij. Wij kunnen u bij de keuze van uw verzekering adviseren en bij schade de reparatie regelen alsook het papierwerk met de verzekeringsmaatschappij verzorgen.

 

[terug]


 

spacer   spacer
     Home :: Verhuur :: Verkoop :: Onderhoud & Beheer :: Vervoer :: Toeristeninformatie :: Contact/Meetingpoint  
spacer
 Estepona Services
spacer
copyright Walter Aertsen
spacer
uNiek-Design