Estepona Services
border
border Estepona Services border
kader
buttons_top
line
  UK   España   Belgique   Nederland  
line
 
Home
Verhuur
Verkoop
Onderhoud & Beheer
Vervoer
Toeristeninformatie
Contact/Meetingpoint
Links
Gastenboek
 
 
 
 
 
 
 
 

Huurvoorwaarden


Dit is de bindende overeenkomst tussen de huurder en Estepona Services, hierna genoemd `de verhuurder'.
De verhuurder en de huurder komen een korte termijn vakantie overeen voor volgend appartement: Ref Zoals appartement getoond wordt op de websites van de verhuurder is de staat waarin het nu wordt aangeboden. De foto's die op de website worden getoond zijn de foto's van appartement.

1 De huurperiode die is overeengekomen tussen huurder en verhuurder valt in de periode van: 00-00-00 (aankomst) en 00-00-00 (vertrek).

2 De huurder kan op de dag van aankomst vanaf 16.00 uur in het appartement en verlaat het appartement op de vertrekdatum voor 10.00 uur of volgens afspraak. De verhuurder verzorgt een set sleutels van het appartement en de huurder laat de sleutels achter in het appartement op de dag van vertrek.

3 De huurder betaald een borg van € 200,00 aan de verhuurder, welke terug gestort wordt op de bank zodra appartement is gecontroleerd, er geen schade is ontdekt en de huur volledig is betaald. In geval van schade, worden de reparatiekosten betaald van de borg en alle meerdere kosten worden verhaald op de huurder. De borg wordt terug gestort op bovengenoemde rekening.

4 Voorafgaand aan de huurperiode, moet de huurder de totale overeengekomen huurprijs volledig hebben betaald. Om uw reservering te bevestigen vragen wij een aanbetaling van 30% van de totaal overeengekomen huurprijs per omgaande over te maken. Dit is een bedrag van € 0,00 en dient betaald te worden door overschrijving per bank op rekening . . .

5 Annuleringskosten: Bij annulering tot 6 weken voor aankomst, zijn de annuleringskosten 30%. Daarna 90% bij annulering tot 30 dagen voor aankomstdatum en 100% korter dan 30 dagen (de huurder kan zelf hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten).

6 De totale huur is € 0,00, wat overeenkomt met een weekhuur van € 0,00. Nadat de eerste 30% is betaald, moet de resterende 70% van de huurprijs € 0,00, 4 weken voor aankomst betaald zijn door overschrijving per bank op rekening . . . Of contant bij aankomst.

7 Als de minimum aanbetaling van 30% en/of de totale huurprijs binnen de overeengekomen termijn niet is voldaan, wordt de reservering als ontbonden beschouwd.

8 De verhuurder mag een ander appartement aanbieden in geval van onvoorziene omstandigheden of een noodsituatie, echter wel van dezelfde grootte en zelfde voorzieningen. De verhuurder doet in dit geval zijn best een gelijkend appartement te verzorgen. De afgesproken huurprijs zal niet veranderen.

9 Het meetingpoint is de rotonde bij het VVV / oficina de tourismo. Zie bijgaande plattegrond en document met telefoonnummer van Walter (onze contactpersoon in Estepona). Het kantoor, Estepona Services, bevind zich in Avenida Luis Braille, Puerto Paraiso, Local 26.

10 Bij een verblijf van 2 weken of meer, is het vernieuwen beddengoed en handdoeken op verzoek inbegrepen. Dit kunt u afspreken bij aankomst. De eind schoonmaak vindt plaats na het vertrek van de huurder. Als het appartement ongewoon smerig is na vertrek van huurder worden de extra kosten van deze eind schoonmaak verrekend met de borg. De huurder gaat akkoord met bovenstaande door ondertekening van deze overeenkomst. Uw bijdrage in de eindschoonmaakkosten is € 0,00, deze dient gelijk betaald te worden met de aanbetaling. Of contant bij aankomst aan Walter Aertsen.

11 Beddengoed, handdoeken en alle normale huishoudelijke voorwerpen, nodig voor eenvoudig verblijf, worden verzorgd door de verhuurder. De handdoeken mogen niet buiten het appartement of anders dan voor huishoudelijke hygiëne worden gebruikt.

12 Elektriciteit gas, water en alle belasting is inbegrepen in de huurprijs. Alle extreme verbruiken van elektriciteit komen ten laste van huurder. De huurder moet zo verantwoord mogelijk omgaan met licht, verwarmingen en airconditioning, deze uitschakelen bij afwezigheid.

13 Het appartement kan alleen bewoond worden door de met de verhuurder afgesproken groep/aantal mensen. Elke extra persoon moet toestemming hebben van de verhuurder om te overnachten, mits er slaapruimte is. Het is niet toegestaan om op de bank, vloer of tafels te slapen.

14 Huisdieren zijn niet toegestaan.

15 De verhuurder heeft ten alle tijden het recht iedereen de toegang te ontzeggen en de huurovereenkomst te beëindigen als blijkt dat de huurder het appartement niet naar behoren bewoont of gebruikt voor andere doeleinden dan vakantieverblijf.

16 De verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van waardevolle voorwerpen in appartement of anders. Huurders worden geadviseerd waardevolle voorwerpen veilig op te bergen in een kluis (indien aanwezig) of deze bij zich te houden. Er is geen verzekering tegen verlies en diefstal van persoonlijke eigendommen, alleen de dekking via de verzekering die de huurder heeft afgesloten bij de creditcard, huisverzekering of reisverzekering. In geval van diefstal, wordt de huurder gevraagd onmiddellijk de contactpersoon te waarschuwen per telefoon. Kluisjes zijn ook beschikbaar bij banken of postkantoren.

17 Het huis is verzekerd tegen brand, storm, waterschade uit leidingen en regenwater via het dak. Schade aan het huis of eigendommen van de huurder moet u meteen melden bij de contactpersoon.

18 De huurder wordt gezien als de huiseigenaar tijdens zijn verblijf. De verhuurder is niet aansprakelijk voor om het even welke schade die wordt toegebracht aan de huurder door bouwkundig mankement in welke vorm dan ook.

19 De verhuurder verzorgt een logeerbed / babybedje / kinderstoel, hiervoor betaald de huurder een bedrag van € 0,00.

De huurder bevestigd dit contract zorgvuldig te hebben gelezen en het totaal mee eens te zijn. Door terugsturen per e-mail verplicht de huurder zich aan de bovenstaande voorwaarden.

Datum: . . . . . . . . . .
Naam: . . . . . . . . .
info@esteponaservices.com
www.esteponaservices.com
00346686960826

 

[terug]

 


 

spacer   spacer
     Home :: Verhuur :: Verkoop :: Onderhoud & Beheer :: Vervoer :: Toeristeninformatie :: Contact/Meetingpoint  
spacer
 Estepona Services
spacer
copyright Walter Aertsen
spacer
uNiek-Design